Spinning

Spinning är en typ av högintensiv träning. Spinning är populärt då det är enkel att utföra, inga förkunskaper behövs. Du tränar i grupp men du bestämmer själv hur hårt du ska pressa dig själv under träningspasset.

Första träningspasset kan kännas tufft, svetten rinner och mjölksyran pumpar i benen!

​Ett spinning pass är vanligen anpassat för intensivträning men kan även utformas mer mot distansträning eller ren styrka i benen. Instruktören sitter oftast och cyklar framför dig, manar på och får dig att ta ut dig på max av din förmåga. 

​När du kommer in i träningsformen efter ett antal pass och lär känna din kropp allt bättre kan du successivt öka såväl motstånd som intensitet i träningen och börja cykla på en högre procent av din max puls. Att många cyklar i grupp i en klass helt på era egna villkor gör träningspassen roliga samtidigt som det är väldigt jobbigt! Ett spinningpass genomförs till hög pulserande musik som peppar dig under träningen!

​Glöm inte vattenflaska med eftersom du kommer svettas en hel del! Även en handduk kan vara bra att ha till hands! Är det första gången du cyklar så kom en stund innan så får du hjälp med inställningar på cykeln!

Passen är mellan 30 - 60 minuter.

Instruktörer

Jonny

Marika

Micke

Jennie

Johanna L

Schema

Fler Pass