LesMills GRIT

LES MILLS GRIT™ SERIES är för dig som - ta din träning och dina resultat till nästa nivå.

När du:
- vill få extra motivation för att kunna tänja på dina fysiska gränser.
- har som mål att gå ner i vikt eller på annat sätt nå nya mål med din träning.
- helt enkelt vill driva upp intensiteten i din träning.

GRIT Strength: 30 min högintenstiv intervallträning för dig som redan är vältränad. Passet är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå.

GRIT Plyo: 30 min högintenstiv intervallträning för dig som redan är vältränad. Passet är uppbyggt av rörelser som ökar din spänst. Du använder en steplåda och ibland även en viktplatta för att öka intensiteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå. Bli starkare, snabbare och mer explosiv.
  
GRIT CARDIO - Maximera din förbränning
GRIT™ CARDIO kräver ingen utrustning. Här använder du istället din egen kroppsvikt och tränar högintensivt för att förbättra din kondition. Den unika sammansättningen av rörelser ger dig en hög energiförbrukning som fortsätter efter att passet är slut. Det är vetenskapligt bevisat att GRIT™ CARDIO levererar snabba resultat,förbättrar din kondition, fysik och förbränning.

Instruktörer

Jennie

Andreas

Schema

Fler Pass