Rörlighetsträning för en hållbar vardag

Zarah Zättlin är instruktör inom funktionell träning, men hon är även utbildad inom yoga och styrkepass med boll. Med ett hektiskt vardagspussel, där familjeliv och arbete ska harmonisera, koncentrerar sig dock Zarah för tillfället på våra populära rörlighetspass.

I korthet går gymmets funktionella rörlighetspass ut på att du med hjälp av kroppen som redskap arbetar upp rörlighet, styrka, kondition och koordination. En oerhört viktig investering för kroppen som motvikt till ett samhälle med alltmer stillasittande arbetsuppgifter.

- Att få vara med och bidra till att våra medlemmar investerar i sig själva och sin livskvalité genom rörelseträning känns både angeläget och fantastiskt roligt, menar Zarah som älskar människomöten av alla de slag.
Zarah är en onekligen en energiomvandlare på mer än ett sätt. Sin ordinarie sysselsättning har hon nämligen inom återvinningsbranschen och på fritiden ser hon alltså till gymmets kunder fyller sina energidepåer för en mer hållbar vardag.


Även Zarah har varit aktiv inom idrotten. Många år var det badminton som gällde innan hon övergick till kickboxning. Idag är det dock Hudik Gym för hela slanten för tjejen från Lindefallet. Förutom de ordinarie schemalagda passen brukar hon också coacha våra företagskunder.
Gymmet har många företag som valt att förlägga sin friskvård till Hudik Gym som en nödvändig investering för personalens välmående. Det handlar både om individuell träning likväl som träning i grupp.


Gruppträning överlag är något som Zarah uppmanar alla att testa.
- Det finns en enorm styrka i det konceptet. Du pushar oftast dig själv till det där lilla extra i grupp. Laget är större än jaget, avslutar instruktören som tveklöst bidrar till att förbättra vår planet på fler än ett sätt.