Vi söker instruktörer

Vi har mycket på gång på Hudiksvalls Gym och behöver därför förstärka med fler instruktörer i bl.a. SomaMove, Bodystep, funktionella klasser samt andra spännande pass som är på gång.

Där är du ju – vår nya instruktör!

Vi söker Dig som har utbildning i Les Mills-konceptet, SomaMove, Moveoo och eller andra typer av utbildningar inom träning, har du även ledarskapsutbildning är det ett plus. Vi tar för givet att Du älskar att träna och gärna vill inspirera våra kunder i deras individuella träningsmål. Våra kunder är en härlig mix av människor mellan 15 – 92 år, var och en unik och viktig för oss.

Vi erbjuder Dig en timanställning, cirka 1-3 timmar per vecka enligt schema. Kvällar och helger, samt en god vilja att kunna rycka in som vikarie när behov uppstår.

Stor vikt kommer läggas vid din personlighet. Att stå inför en grupp och leda har aldrig varit ett problem för dig. Du är – likt oss andra här – flexibel och har lätt att bjuda på Dig själv. God samarbetsförmåga är förstås en förutsättning.

Om vi tycker att Du är som klippt och skuren för uppdraget men att Du kanske saknar utbildning för Les Mills-klasser står vi för utbildningen. 

Vi erbjuder Dig ett modernt gym i ständig utveckling, trevliga kollegor och möjlighet att utvecklas både i tränarrollen och som människa. Självklart är vi också nyfiken på din träningsbakgrund och vad vi kan lära oss av Dig.

Så, har du funderat länge på att bli instruktör eller blev du intresserad nu kontakta oss på telefon 070-5174832 (huvudinstruktör Jennie Blomstrand) eller mail info@hudiksvallsgym.se

Välkommen till HudikGym – gymmet med traditioner, generationer och innovationer.