Terese gör instruktörscomeback!

För några år sedan var Terese Holfve ansvarig för seniorverksamheten på Hudiksvalls Gym men tvingades sluta i samband med byte av jobb. Nu gör denna energi- och viljestarka fyrbarnsmamma comeback i form av instruktör för funktionell fysträning på Hudiksvalls Gym.

Terese pass består av stationsträning med olika övningar som körs under tid med korta byten mellan stationerna. Överlag en allsidig träning som passar alla, där styrka, rörlighet och kondition övas upp.

För Terese är gymträning och löpning ett måste. Helst skulle denna maratonlöperska med fyra Stockholmslopp i bagaget, vilja träna dagligen men hon vet också vikten av återhämtning för att hålla kroppen skadefri.
Till vardags arbetar Terese på Hudiksvalls sjukhus som bemanningsansvarig på central operationen. På senare år har hon också utbildat sig till friskvårdskonsult innefattande hälsopsykologi, coachning, kostrådgivning, personlig tränare, massör, FAR-instruktör och mental vägledare.

Till Terese pass kommer du precis som du är. Du utgår från dig själv och det är dagsformen som avgör. Kul är dock om du har ett glatt humör och viljan att våga utmana dig själv.
- När jag ser kunderna uppleva träningsglädje, liksom jag själv gör är det som att bli trefaldigt belönad. Idrottande gör att du ofta strukturerar upp dina dagar bättre och viljan att äta rätt kommer liksom på köpet, såsom en god sömn. Idrott i alla dess former är överlag den bästa medicinen för hälsa och välmående, avslutar Terese Holfve och tillägger att det är med glädje hon ser att seniorverksamheten ännu fortskrider på gymmet.