Stina Celander - gjuter grunder

Stina är instruktören som gjuter grunder på många olika plan. Till vardags bygger hon på sin kommande karriär inom sjukvården med sjuksköterskestudier i Gävle, och på fritiden är hon och pojkvännen Christian mitt uppe i ett husbygge. Men även hälsan prioriteras för denna 24-åring. Sedan ett halvår tillbaka är Stina ny som instruktör för Bodypump och Funktionell fysträning.

Stina är uppvuxen med att ha testat alla möjliga sporter, men fastnade främst för dansen och då Julle United. När hon själv slutade som aktiv blev hon istället tränare inom samma förening under en period.

På Hudik Gym har Stina arbetat i två år men då som instruktör för andra pass, men nu är hon alltså färdigbakad instruktör inom Bodypump och Funktionell Fysträning.
- Jag vill bjuda på en svettig träningsupplevelse med mjölksyrekänning och glädje, säger denna överlag positiva tjej som själv presterar bäst under coachning vilket gör att hon också vet innebörden av bra pepp under passen.

Trots att hon själv betraktar sig som en usel löpare ligger det egna personliga idrottsmålet på att våren 2020 springa Actionrun eller Tjejruset.
- Det är blir verkligen något att bita i, säger Stina och tillägger att hon överlag är ganska klumpig.

Vi håller tummarna för att denna värdefulla instruktör verkligen håller sig på benen och ser upp för sten och tuva när hon väl står på startlinjen i vår.