Robert Björk – ny PT på Hudiksvalls Gym

Robert är från Luleå, har bott i Stockholm under 15 år och har nu flyttat till Hudiksvall. Roberts filosofi är att träning ska främja kropp, psyke och själ!

Robert Björk:

10 års erfarenhet som personlig tränare
- Lic. personlig tränare SAFE, samt vidareutbildad inom träning och kostrådgivning.

Robert säger:
- Alla har stor nytta av att träna. Alla är också unika individer med olika mål och förutsättningar. Jag hjälper dig att nå just dina mål!

Robert fortsätter:
- Vill du bygga muskler? Ta bort fett? Bli starkare? Få bättre kondition? Bli mer rörlig? Har du någon skada som gör det svårt för dig att hitta bra sätt att träna på? Behöver du göra träningen roligare? Är du nybörjare och behöver lära dig grunderna? Eller är ni en mindre grupp som vill träna tillsammans?

Oavsett dina mål och vilken nivå du befinner dig på så hjälper jag dig att optimera din träning. Jag arbetar alltid utifrån en helhetsbild med både träning och kost. Även andra faktorer spelar in, som motivation, vila, stress och inte minst - hur man bäst passar in träningen i vardagen.

- - -

Välkommen att kontakta Robert för en kostnadsfri konsultation! Ni går tillsammans igenom hur Robert kan hjälpa just dig!

Telefon: 076 - 568 75 07
ptrobertbjork@gmail.com

Du kan också lämna en intresseanmälan i receptionen med namn och telefonnummer så blir du uppringd!