Vi som jobbar på Hudik Gym

Lotta Magnusson förgyller kunders vardag på flera plan. Till vardags arbetar hon som guldsmed och driver familjeföretaget Öbergs Guld, Hudiksvalls äldsta företag. Lotta har imponerande 25 år i ryggen som instruktör och är också den instruktör som också arbetat längst hos oss på Hudiksvalls Gym.

För tillfället kör hon cykelpasset Sprint, men i höst gör hon en efterlängtad comeback på Bodypump och CXWORX efter sin axelskada. Det ser vi fram emot. Lotta är även utbildad instruktör för Bodycombat, Core, Aerobics och Box. 

Tveklöst är denna kollega en arbetsmyra med tusen järn i elden. Det är direkt olämpligt att säga till Lotta att något inte går att genomföra. Sådant triggar igång henne enligt devisen: ”Man kan allt man vill”.

Den som brukar gå på vår multiinstruktörs pass får sig en positivt drabbande upplevelse. Med sitt kunnande och virvlande energi väcker hon upp den tröttaste av kropp och själ, till påfyllnad av härlig energi. En del av hennes Sprintpass börjar redan 06:30, så det är bara för den morgonpigge att haka på.

Som instruktör ställer Lotta höga krav på sig själv och vill alltid leverera på topp.
- Mitt mål är att motivera och leverera en härlig träningsupplevelse varenda gång. Det är häftigt att ta del av deltagarnas framsteg, och se dem själva upptäcka vad deras kroppar faktiskt kan prestera. Oavsett dagsform ska varje kund som går från mina pass, känna sig stolt nöjd och stolt över sig själv och sin insats.

Text: Agneta Wallner