Maya Lindh – ny yogainstruktör hos oss!

Maya Lindh är skådespelare, regissör och manusförfattare inom film, TV och teater.

Hon har bott och verkat större delen av sitt liv i London, men är född i Hälsingland och har nu flyttat tillbaka. Maya upptäckte yogan under sin tid på scenskolan i London och är idag utbildad yogalärare inom Hatha, Vinyasa och Vijnana yoga, med många års erfarenhet av att lära ut till flera olika typer av målgrupper och nivåer.

- För mig handlar yoga om balans, att lyssna till sig själv och sina egna behov, att se en helhetsbild av hälsa i både kropp och sinne, och att ha roligt, säger Maya

- Det är något jag tror alla mår bra av att tänka på, oavsett livstil eller träningsrutin. Det ska bli fantastiskt roligt att bli en del av teamet på Hudiksvalls Gym, fortsätter Maya

Vi hälsar Maya välkommen till Hudiksvalls Gym! Mayas pass hittar du på onsdagar och söndagar med start 3.e mars.

Söndag:
Yang Yin Yoga - Ett avslappnande pass som inleds med Yang yoga och avslutas med Yin yoga. Yang yogan fokuserar på rörelse, styrka och värme. Yin yogan är mer inåtriktad, med fokus på att hitta stillhet och avslappning. Vi stannar längre i avslappnande positioner som sträcker ut muskler och stimulerar bindväv och leder. Ett skönt pass som rensar och stärker kroppens energikanaler.

Onsdag:
Vinyasa Yoga - Ett flödande och dynamiskt pass som ger dig grundning, styrka och ny energi. I det här passet får rörelserna följa andningen, vilket stimulerar blodcirkulation och ger ökad energi. Vi flödar igenom olika sekvenser av positioner som stärker, balanserar och öppnar upp kroppen.