Löpträning med Suzanne

Vill du förbättra din löpteknik så du blir snabbare, starkare och orkar längre? Bli hållbarare eller bara försöka hitta glädje med löpning i grupp? Då är detta något för dig!

Vi startar upp en löpträningsklass inomhus måndagar, start 15/10. Passen kommer att varieras med intervaller, backträning och uthållighet. Man springer i sin egen takt och efter egen förmåga. Upplägget är tänkt att vara 30 min på löpband och 15 min i sal för teknikgenomgång, styrketips och gemensam stretch. Vi kan också eventuell vara utomhus när väder och årstid är lite mer behagligt. Det kommer finnas utrymme för individuell feedback.

Alla är välkomna, från nybörjare till elitlöpare! Du kan hoppa in klassen när som helst, det krävs inte att du är med från början!

Vem är Suzanne?
Suzanne Rünell är diplomerad löpcoach, friidrottstränare, har många utbildningar inom träning och pedagogik. Suzanne har tävlat i löpning med många fina vinster och placeringar. Hom har en elitkarriär inom tyngdlyftning bakom sig så det finns även en bred erfarenhet och kompetens inom styrketräning som också är en viktig del inom löpningen.

Vi säger välkommen till Suzanne och välkommen till Suzannes löpträningsklass på måndagar! Passen bokas som vanligt via ”bokapasset” eller per telefon.

Start: 15/10 måndag
Tid: kl 19:10 - 19:55