Kom i form - ViktVäktarna och Hudiksvalls gym

02jan

ViktVäktarna Hudiksvall och Hudiksvalls Gym inleder ett spännande samarbete kring livsstil, kost, hälsa och träning.

Vill du komma igång med en ny hälsosam livsstil?
Att ändra sin livsstil och gå ner i vikt kan kännas som en stor utmaning. Den svåra delen brukar inte vara att gå ner i vikt. Den stora utmaningen brukar vara att göra de förändringar som behövs – både vad gäller kost och träning – för att hålla din nya vikt och livsstil.

Nu startar vi en träningsgrupp för dig som är medlem i ViktVäktarna. Vi vill hjälpa dig att komma igång med din träning och att hålla i den. Genom programmet vill vi ge dig möjlighet att lyckas och att hitta glädjen och lusten i att träna!

Målgrupp
För dig som är medlem hos ViktVäktarna Hudiksvall.

Upplägg
Hos ViktVäktarna:
Vägning kl. 17.00 på tisdagar och kl. 9.30 på onsdagar. Workshopen startar 30 min efter vägning. OBS! Ny adress: Verkstadsgatan 4, vid Östra skolan.

Hos Hudiksvalls Gym:
12 gånger med start vecka 3, måndag 14 januari kl. 19:10 (60 minuter). Första gången möts vi vid receptionen.

Innehåll: Vi går igenom träning, klasser, motivation, sätter mål, träningsupplägg och tränar tillsammans. Vi följer upp hur det går, arbetar med motstånd och hinder. Träningen består av kondition och styrketräning i vårt cirkelträningssystem MILON, men även av anpassade gruppträningpass och styrkeövningar.

Läs mer om MILON på vår hemsida (http://hudiksvallsgym.se/milon).

Träningscoacher
Jennie Blomstrand - gruppträningsinstruktör, PT, kostrådgivare, utbildning i coaching, motiverande samtal, lösningsfokuserat förhållningssätt.

Andreas Wenn - gruppträningsinstruktör, gyminstruktör, MILON-coach, InBody.

PRIS
Det krävs medlemskap hos ViktVäktarna och träningskort på Hudiksvalls Gym

Medlemskap hos ViktVäktarna:
Alt 1: tre mån = 450 kr / mån
Alt 2: sex mån = 425 kr / mån, första månaden gratis!

Träningskort på Hudiksvalls Gym:
Alt 1: tre mån = autogiro 469 kr / mån (guldnivå)
Alt 2: sex mån = autogiro 469 kr / mån (guldnivå), första månaden gratis!
Installationsavgift tillkommer med 400 kr för tid med PT i samband med nulägesanalyser och installation i cirkelträningssystemet MILON.

Ditt träningskort ger dig även obegränsad tillgång till MILON nedre träningscirkel, gruppträningsklasser, traditionellt gym & styrketräning. Coacher i MILON. Du kan träna själv mellan 05:00 och 21:00

Funderingar?
Maila oss info@hudiksvallsgym.se eller jessica.persson@viktvaktarna.se

Anmälan!
Du anmäler dig enklast via e-post info@hudiksvallsgym.se eller till jessica.persson@viktvaktarna.se  (namn, telefon & e-postadress). Begränsat antal platser, först till kvarn!