Träning bör prioriteras i vardagspusslet

I över 15 år har Nella Agic arbetat som instruktör för olika gymklasser. Just nu är hon en av tre instruktörer för Kettlebell på Hudik Gym. Nella gillar överlag att ha många bollar i luften och pendlar sitt Kettlebellklot i högt intensivt tempo i syfte att bidra med balans i vår stressade vardag.

Sitt ordinarie jobb har som chef inom socialtjänsten, ett krävande men också stimulerande arbete där hon känner att hon gör skillnad. Utmaningen för Nella just nu, är att hitta en fungerande logistik mellan familjelivet, jobbet och träningen.
Där är träningen på Hudik Gym högt prioriterad, en viktig pusselbit för att hitta återhämtning från vardagsstressen.

- Vid det här laget vet de flesta att träning motverkar stress och det vill jag förmedla till mina deltagare. Därtill är det så mycket roligare att träna tillsammans.

Överlag gillar Nella variationen inom gruppträningskonceptet, dels stödet som ges av instruktören men också den energi som deltagarna själva genererar till varandra. För Nella är det viktigt att alla känner sig sedda. När kunderna vågar utmana sig själva och bli starkare ger det henne mycket tillbaka.
- Jag vill att deltagarna ska gå från mitt pass med ett leende och känna sig fulladdad med ny energi. De ska känna sig nöjda och trötta.

Text: Agneta Wallner