HudikGym förstärker ytterligare

Vårt senaste nytillskott på gymmet är Agneta Wallner som börjar som marknadskoordinator i slutet av april.  Agneta har tränat hos oss sedan starten 2006 och är en frekvent besökare på pass såsom Bodypump, spinning och yoga.   Med utbildning och lång erfarenhet inom bl.a. marknadsföring, kommunikation och journalistik kan ni förvänta er många läsvärda inslag såväl på vår hemsida såsom sociala medier. Vi hälsar Agneta varmt välkommen till oss på Hudiksvalls Gym.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av verksamheten inte bara som besökare utan nu även som anställd. Träning har alltid varit A och O för mig helt nödvändigt för att må bra i både kropp och knopp. Den lärdomen vill jag ta vidare framåt tillsammans med mina kommande kollegor.

– Överlag anser jag att Hudiksvalls Gym har stor potential att vidareutveckla sin affärsidé. Man har alltid legat i framkant gällande nya träningskoncept såsom Milon utan att för den delen göra avkall på sitt traditionella passutbud. Personalen är kompetent och trevlig och instruktörerna drivs av en brinnande entusiasm för träning och hälsa. Den glöden vill jag bygga vidare på.

– Därför kommer jag inleda mitt arbete med att skriva om gymmets medarbetare. För lika viktigt som det är för dem att veta vem du är, vill du säkert veta mer om dem.

Har du en idé eller en synpunkt som du vill dela med dig till mig av, liten som stor når du mig på agneta@hudiksvallsgym.se

Om inte annat syns vi på gymmet eller på passet.