Iskallt samarbetsavtal slutet

HHC, Hudik Hockey och Hudiksvalls Gym har nyligen slutit ett tvåårskontrakt som omfattar A-laget, J20, J18 samt U15/U16. Hudik Gym samarbetar redan idag med ett flertal andra föreningar då det går i linje med gymmets strävan om att vara en stöttande partner för föreningsidrotten i Hudiksvall med omnejd.

- I och med det här samarbetet får våra spelare den perfekta plattformen för en effektiv försäsongsträning samt kontinuerlig styrketräning under rådande säsong. Gymmet har många kompetenta instruktörer som vi kommer att nyttja på bästa tänkbara sätt i syfte att få en allsidig och balanserad träning. Vi strävar alltid efter att våra spelare ska stå rustade på bästa sätt när säsongen drar igång, menar Fredrik Jönsson marknadsansvarig på HHC och får medhåll av assisterande tränaren Magnus Nilsson.

Även Tomas Burefjord och Diana Andersson, ägare av Hudiksvalls Gym är nöjda över avtalet:
- Det ett win win koncept! Förutom att vi blir en del av Hudik Hockeys resa mot nya framgångar, innebär avtalet att vi sprider varandras koncept i varandras respektive kanaler. A-lagsmatcherna förannonseras bl.a. på vår jumbo och Hudik Gyms utbud kommer att bli väl synligt på ishallen. Via kontinuerliga intervjuer med spelarna på gymmet får vi förmånen att lyfta bra förebilder inom föreningsidrotten. Självklart hoppas vi att samarbetet leder till att fler barn och ungdomar inser betydelsen av träning, men också till att intresset för hockeyn i Hudiksvall utökas ännu mer.