Kundernas respons är viktig!

Angelica Kjellin är farmaceuten som beskriver sig själv som en träningsintresserad pedant som ogärna sitter still. På Hudik Gym drillar hon våra kunders magar och ryggar i passet CXWORX.

Angelica älskar gruppträning men har på senare år även börjat med individuell styrketräning. Hon låter sig också gärna tränas av en PT, en personlig tränare, pushad för att följa ett program.
- Just känslan av att kunderna ska känna sig välkomna, bli sedda och finna glädje och inspiration i mina pass varje vecka, är viktigt för mig. Den responsen känner jag också att jag får, säger Angelica som utbildade sig till instruktör på IKSU i Umeå 2005.

Genom åren har det även blivit pass såsom Afro, Step, Kettlebell, dans och HIIT men nu är det alltså stärkande dynamiska mage-, rumpa- och ryggträningen som gäller. CXWORX har förövrigt i vetenskapliga banbrytande undersökningar visat sig vara det perfekta passet för att få just vältränade mag- och ryggmuskler.

Personliga träningsmål för Angelica, som förövrigt äger den dolda talangen att kunna slicka sig på nästippen med tungspetsen, är att klara tio stycken Pullups.
- Då kommer jag att hoppa och skutta vild av glädje, säger hon till skribenten som skulle reagera likadant bara vid tillstymmelsen av en enda.

Text: Agneta Wallner