Funktionell Cirkelfys – Energiberikande träning för alla

Åsa, liksom flera av gymmets andra instruktörer, driver eget företag. Fast Åsa nöjer sig inte med ett företag utan har hela tre. En mångsysslare som varierar sin arbetsvardag med ekonomi- design och produktionsarbete.

Tränat har Åsa gjort länge. Men det var 2016, i samband med en omvälvande livsstilsförändring då hon lade om både kost och träning, som Åsa insåg träningens betydelse för att må bra i kropp och knopp.


Just Funktionell Cirkelfys berättar Åsa är rolig allsidig träningsform som passar alla och som bidrar till ökad muskelstyrka, balans, stabilitet, rörlighet och kondition. Perfekt träning för den som har ett stillasittande eller statiskt arbete.
- För mig är det viktigt att vi har kul tillsammans. Glädje, fokus och energi, det kommer vi långt på, säger Åsa som går ”all in” i sin nya instruktörsroll.


I samband med sin livsstilsförändring bestämde sig Åsa även för att våga utmana sig själv. Sedan dess har hon har bl.a. vandrat i Kanada Rocky Mountains där hon - med enorm björnskräck - självklart mötte fem björnar däribland en grizzly. Tacknämligt nog behövde hon varken använda den nedpackade björnsprayen eller björnklockan. Träningsmässigt har hon hunnit avverkat Midnight Run i Vemdalen och Arena Run.


- Fast att utmana sig själv behöver absolut inte innebära björnmöten och löpartävlingar. En minst lika bra början är ett cirkelfyspass här på Hudik Gym i Aktivitetsfabriken, avslutar Åsa Myrsten och tillägger leendes att det därtill är garanterat björnfritt på passet.